HomeFeaturedFocusVodafone anunță functionalitati si continut imbogatit pentru aplicatiile din portofoliu

Vodafone anunță functionalitati si continut imbogatit pentru aplicatiile din portofoliu

image

Schimbări importante de direcție se întâmplă în curtea Vodafone: săptămâna trecută vorbeam despre lansarea noilor abonamente RED, ieri despre mutări de trupe spre România plus câteva update-uri în zona de aplicații mobile. Focusul către internet și mobilitate se vede tot mai puternic.

Utilizatorii serviciilor Vodafone de date mobile pot opta de acum pentru Vodafone Cloud, pentru stocarea fisierelor personale in siguranta, online, si accesarea lor de oriunde, atat gratuit, promotional, pentru un spatiu de stocare de 5GB, cat si premium, la un tarif de 1 Euro pentru 15GB, 1,5 Euro pentru 25GB si 3 Euro pentru 50GB. In acelasi timp, Vodafone Cloud este disponibila gratuit pentru utilizatorii ce opteaza pentru unul dintre noile abonamente RED.

Într-un fel mi se pare în regulă să primești de la operatorul de telefonie diferite bonusuri și servicii speciale pentru simplul fapt că ești clientul său și îi plătești un abonament. Mulți utilizator vor folosi aplicațiile pentru că le sunt servite – de exemplu:

Zonga powered by Vodafone, primul produs romanesc care ofera acces la un extins continut muzical, de pe computer si telefonul mobil, a ajuns la 100.000 de utilizatori inregistrati si a depasit 800.000 de ascultari lunare, aproape jumatate realizate direct prin telefonul mobil.

Pe de altă parte, nu văd de ce s-ar plăti 2 EUR/lunar pentru Vodafone Protect, un serviciu prin care smartphone-ul poate fie localizat si blocat de catre proprietar in cazul in care este pierdut sau furat, iar informatiile personale pot fi sterse de la distanta. Stați puțin, să nu credeți că brusc Vodafone începe să facă ceea ce ar fi trebuit să facă mai demult toți operatorii: să blocheze accesul în rețea IMEI-urilor aparținând telefoanelor furate. Nu, nu. E vorba despre o aplicație Android, care știe să facă remote delete și localizare, în condițiile mai multor de dacă: SIM-ul nu e scos, nu s-a făcut hardware reset și restore factory settings, dacă internetul e activ, dacă GPS-ul poate fi folosit.

Ok mi se pare și soluția de plată a rovinietei direct de pe telefonul mobil prin Auto.ro, nu prin SMS ci prin card. Cred că ar fi fost mult mai la îndemână o astfel de opțiune. Auto.ro e chiar una din aplicațiile foarte ok din portofoliul Vodafone – la un an de la lansare sunt înregistrațe peste 150.000 de download-uri.

Cine are abonament mare (aș zice cu trafic nelimitat) poate să se folosească de SeeNow ce a primit acum un nou nou canal TV: Comedy Central Extra.

Aplicatia ofera utilizatorilor o structura noua de abonamente, ce acopera nevoile diversificate de divertisment:

Abonament TV, cu acces la 55 de canale TV si o arhiva de emisiuni TV ce pot fi urmarite pe orice device, pentru 2 Euro/luna;

Abonament Avantaj, ce include Include filme artistice, documentare, , filme romanesti, show-uri de lifestlyle si filme indiene, cu peste 300 de titluri si noutati in fiecare luna, pentru 2 Euro/luna;

Abonament Filmbox Live, cu acces la sapte canalele TV Filmbox si o libarie de filme si seriale Filmbox Live, pentru 2,4 Euro/luna;

Bundles, ce ofera posibilitatea de a activa mai multe abonamente Seenow la un pret avantajos;

Filme Premium, prin care se pot inchiria cele mai noi filme artistice de la Hollywood.

Oferta nouă de abonamente cu servicii internet mobil incluse există. Un set de aplicații (pe Android în general) sunt în portofoliul Vodafone. Urmează să vedem ce prețuri vor avea smartphone-urile noi – HTC One și Samsung Galaxy S4, odată ajunse pe piață și la noi.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep