HomeFeaturedFocusUngaria și Lesotho primesc acoperire Google Street View

Ungaria și Lesotho primesc acoperire Google Street View

streetviewbudapest

Recunosc că am rămas căscat când am citit acest titlu și că motivul pentru care vi-l supun atenției este pentru că mă miră destul de tare cum de o țară ca Ungaria nu a beneficiat de astfel de acoperire (mai ales că odată cu aceste două țări numărul celor care au fost acoperite de Steet View a ajuns la 50).

În același timp, fără nici o intenție de a alimenta în vre-un fel un conflict devenit din păcate istoric, trebuie să admit că ma simt bine la gândul că Google a acordat o destul de mare importanță țării noastre. Asta pentru că tot m-am plâns de atâtea ori că suntem puși în coada listei cu țări atunci când vine vorba de strategia comercială a diverselor companii. Și tocmai de bucurie, vă mai facem odată cu mâna din mers, tot cu ajutorul Street View și Hyperlapse.

via Engadget

4 COMENTARII

  1. Uite ca mai aflu cate ceva.
    Asta cu aspectele legale e cusuta cu ata alba de la distanta. Cred ca sunt altfel de interese, pentru ca ma indoiesc ca e asa de mare paranoia securitatii intr-o tara ca Austria!

  2. Pe de alta parte, serviciul NORC (un fel de streetview autohton) functioneaza in Ungaria inca de prin 2007, daca nu ma insel. Si apropo, nici Austria nu are acoperire Google StreetView, dar are prin NORC 🙂
    Probabil si aici au fost ceva aspecte legale…

  3. In Ungaria au avut probleme legate de aspectele legale. Masinile Google circula deja din 2011 in tara vecina, dar in 2012 a fost interzisa activitatea lor.
    Dupa negocieri indelungi, acum 2 luni s-a semnat acordul prin care Autoritatea Nationala de Protectie a Datelor a permis activarea serviciului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep