HomeFeaturedFocusVideo: ecranul lui Galaxy S4 sub atacul unor cuțite

Video: ecranul lui Galaxy S4 sub atacul unor cuțite

image

Unul din Samsung Mobilers din România are curajul să pună la încercare sample-ul de S4 pe care îl deține: folosește câteva cuțite, un pix și cheile de mașină ca să vadă ce iese din interacțiunea dintre ele și ecranul lui S4. Ideea e faină și Szabolcs Ignacz e tare curajos: eu nu am avut niciodată imboldul de a face astfel de teste cu sample-urile primite. Nu că nu aș fi putut, sunt mai mult ca sigur că pot găsi modalități de lăsa urme adânci pe ecranul aparatelor pe care le testez, dacă aș dori asta.

Bine că sunt totuși persoane ce pot să arate căt de bine se comportă display-urile la diferite întâlniri:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

7 COMENTARII

  1. @bolovan
    Ca sa faci astfel de teste trebuie sa ai acces la produse si sa nu te doara buzunarul daca se va strica.

    La noi nu sunt destule sample-uri sa satisfaca pe toata lumeala review normal, da sa mai si fie testate destructiv.

    Nu trebuie un an sa faci testul cu cheile. O saptamana sa te plimbi cu el in buzunar e suficient. Uneori e suficienta o singura clipa de neatentie sa se intample asta. HTC Sensation XE, Nokia Lumia 800 stau marturie la mine in buzunar :).

  2. @Ioane adevarat…un test adevaerat ii sa pui intr-un buzunar toate alea…il folosesti asa vo un an…si pui pe net rezultate…intre timp…S4 nu o sa se mai fabrice…o sa fie S5 si nimeni nu o sa mai fie interesat de articolul tau.
    Faptul ca el a folosit un cutit…a dus o chestie la extrem (deh…in teorie poate apasas mai tare…ii ascutit…etc. Si sa-ti mai spun o chestie…telefonul nu se zgarie la o utilizare normala…ci in accidente extreme (cine a mai auzit sa scapi furculita pe telefon? Nimeni…mai putin un foarte bun prieten…care a reusit…dar sa scapi telefonul pe jos pe pitre mici si sa alunece pe ele? Nu, nu-i vorba de mine…nici vorba…nu nu…doamne fereste…nu nu…eu n-am patit asta…si nici o buna parte din utilizatori).

  3. @Zsolt si @bolovan
    Un test adevarat inseamna sa pui intr-un buzunar telefonul, cheile, eventual niste monede. Si sa faci putina furtuna acolo.
    Sau … sa faci cum e la Ikea, un instrument care sa mimeze introducerea telefonului in buzunar, pe langa niste capse de la blugi. Cu probabilitatea de a se intalni.
    Si clar, un test de praf/nisip versus ecran e cel mai ok. Astea da, sunt teste care arata cat de bine se comporta.

    Degeaba dai cu cutitul pe ecran si nu se intampla nimic. Si cand l-ai pus peste tableta sau alte telefon, ce avea un fir de nisip pe el, s-a dus naibii ecranul.

    Spun astea din propria experienta.

  4. @Zsolt nu-i vorba ca cineva-i nebun sa isi taie telefonul cu cutite…ii vorba ca-l mai ai in buzunar cu niste chei…ajunge pe langa diverse obiecte cu un potential urias in a zgaria noua jucarie…hmmm…iti pare deplasat ca cineva sa incerce telefonul cu un aparat de sablat? Nu-mi pare…ca el in incearca 5 secunde…cam cat o sa fie telefonul tau expus la praf/nisip intr-un an…cam acelas efect o sa-l aibe 😀

  5. Eu nu inteleg rostul acestor demonstratii. Cine o fi dobitocul care se apuca sa manipuleze telefonul cu cutitul.
    Pana si alea de la Nokia, cu manusile sunt un pic deplasate, desi se mai poate intampla sa folosesti telefonul avnad manusa.
    Dar cu cutite?!?!?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep