HomeFeaturedFocusAquos Pad: tabletă Android de 7 inchi de la Sharp

Aquos Pad: tabletă Android de 7 inchi de la Sharp

aquos pad

Dacă tot am vorbit despre DoCoMo și linia lor de produse ieșite din comun, sau despre telefonul rezistent la scufundatul în apă al celor de la Sharp, iată încă un device care are câte ceva de la fiecare. Face parte din oferta aceluiași operator japonez, este făcut de Sharp și este de fapt o tabletă Android de 7 inchi.

Cu un procesor quad-core de 1,7 GHz, un acumulator de 4200 mAh și un display cu o rezoluție de 1920×1200 pixeli, produsul afișează o configurație interesantă, completată de conexiunea NFC sau de capabilitățile de TV tunning. Rezistența la praf sau la scufundarea în apă este prezentă și pare să devină un standard pentru Sharp în zona de mobilitate.

Din păcate detaliile comerciale lipsesc la fel ca în cazul celorlalte produse oferite de operatorul nipon, lucru care nu ne oferă plăcerea de a vedea în ce măsură o astfel de tabletă poate deveni un competitor pentru mult mai titrații Nexus 7 și iPad mini. Chiar și pe piața din Japonia, acolo unde bătălia dintre Nexus 7 și iPad mini este strânsă, este interesant de văzut dacă Aquos Pad SH-08E, căci acesta este numele de scenă complet al tabletei de la Sharp, poate tulbura puțin apele în care se scaldă Google și cu Apple.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep