HomeFeaturedFocusUPDATE CONCURS: Avem de oferit zece invitații la finala Romanian eSport Championship

UPDATE CONCURS: Avem de oferit zece invitații la finala Romanian eSport Championship

REC invitatie

Dacă sunteți pasionați de industria de gaming, dacă măcar din nostalgie vreți să retrăiți emoția unui joc în rețea, sau, pur și simplu, dacă vreți să câștigați câteva premii interesante, următorul anunț cu siguranță vă va capta interesul. Avem de oferit zece invitații la Finala Romanian eSport Championship (ReC), un eveniment despre care am mai vorbit, dedicat celor mai bune echipe de gameri din țară, care va avea loc pe 25 – 26 mai, la Turbohalle, în Bucureşti.

Competiția reuneșt gameri care “au muncit” din răsputeri să ajungă aici, în calificările desfășurate online timp de opt săptămâni. Jocurile ediției din acest an a competiției de sport electronic sunt League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi DOTA 2. Premiile au o valoare totală de 6.900 de dolari și sunt distribuite în mod egal între competiții.

Parte interesantă pentru cei care participă în public este dată de faptul că, în cadrul finalei celui de-al treilea sezon al ReC de la Turbohalle va exista și o zonă dedicată spectatorilor interesați să își arate măiestria la concursuri de StarCraft 2, FIFA 13 și ShootMania. Aceștia se vor putea înscrie la concursuri și vor putea câștiga premii ce constau în produse hardware.

Pentru a fi eligibil pentru un pachet constând din două invitații, trebuie să răspundeți la acest articol printr-un comentariu în care să ne spuneți care este ultimul joc pe care l-ați jucat, indiferent de platformă și să dați “Like” paginii de Facebook Mobzine Romania. Vom oferi cinci pachete a câte două invitații. Câștigătorii vor fi anunțați în cursul zilei de joi.

Pentru cei care vor să fie siguri de participarea la acest eveniment, încă se mai găsesc bilete pe shop.computergames.ro.

REC3 full

11 COMENTARII

  1. Cititorii cu nick-urile Zondron, Teler, Averac, Paul si Klaudele Klau, sunt rugati sa trimita cate un mail la adresa cristi@mobzine.ro cu numele complet si adresa din cartea de identitate. Aceste date vor fi comunicate sponsorului care le va permite, pe baza cartii de identitate, accesul la eveniment. Felicitari!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep