HomeFeaturedFocusFirefox OS se adaugă listei lungi de sisteme de operare ce pot...

Firefox OS se adaugă listei lungi de sisteme de operare ce pot fi instalate și folosite pe bătrânul HTC HD2

image

HTC HD2 este încă un terminal remarcabil și una din dovezile că HTC știe (atunci când dorește) să facă smartphone-uri deosebite. Lansat în 2009 cu Windows Mobile, a fost platforma preferată a entuziaștilor ce au dorit să încerce să creeze versiuni funcționale ale diferitelor sisteme de operare mobile existente de-a lungul vremii.

În urmă cu doi ani vă spuneam că HTC HD2 este capabil să ruleze nu mai puțin de cinci sisteme de operare (bine, nu 100% funcționale) la un nivel acceptabil de performanță. Astăzi vin să vă spun că între timp lista a crescut și i s-a adăugat Firefox OS peste Windows RT, Windows 8, WIndows Phone 7.

image

Nici Firefox OS nu este 100% funcțional în momentul de față. De exemplu camera nu funcționează, detecția SIM-ului e problematică, rezoluția este dificil de setat. Asta nu împiedică HD2 să își mai adauge în palmares încă un sistem de operare și să dețină supremația absolută în ceea ce privește posibilitățile de hacking în zona de smartphone-uri. Cred că va trece mult timp până să apară un alt aparat cu aceleași facilități.

Dacă mai dețineți un HTC HD2 și vă simțiti în stare să puneți Firefox OS pe el, atunci urmăriți instrucțiunile de pe forumul XDA. Nu uitați că pot să apară și accidente și să pierdeți aparatul.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep