HomeFeaturedFocusFlash sales de cărti la elefant.ro: reduceri de 75%

Flash sales de cărti la elefant.ro: reduceri de 75%

image

Dacă nu ați făcut-o până acum, atunci e momentul să vizitați mai des magazinul online de cărți elefant.ro pentru că începând de astăzi, anumite titluri intră în flash sales, având reduceri zilnice de până la 75%.

 

Suntem foarte bucuroși că, în sfârșit, putem oferi iubitorilor de carte din România cele mai râvnite titluri la prețuri cu până la 75% mai mici decât în mod obișnuit. Creșterea dinamică a vânzărilor de tip flash ne demonstrează că interesul este ridicat, atât pentru retailerii online, cât și pentru cumpărători. Prin campaniile HAPPY DAYS pe care le vom organiza pentru diverse categorii de produse din oferta elefant.ro dorim să demontăm mitul vânzărilor de tip flash: conceptul se poate aplica în mod eficient și inovator și în alte domenii, precum cel al cărților, menționează Ana-Rita Da’Ros, Director of eCommerce la elefant.ro.

 

O singură mențiune: aveți acces la lista de produse cu prețuri reduse de pe www.elefant.ro numai după ce vă veți face un cont și veți oferi niște date de identificare. Nu e un capăt de țară dacă sunteți interesați de prețuri bune la cărți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep