HomeFeaturedFocusTableta de 7 inci Asus FonePad a fost lansată în România la...

Tableta de 7 inci Asus FonePad a fost lansată în România la 1100 de lei

Lansare ASUS Fonepad in Romania

Asus încearcă să (re)deschidă piața de tablete telefon cu noul model Fonepad, lansat oficial și în România, un dispozitiv de 7 inci, cu suport 3G pentru voce și date. Este construit în jurul unei platforme Intel Atom Z2420, cu opțiuni de decodare 1080p, are o autonomie (teoretică) de 9 ore, cântărește doar 340g și are o rezoluție de (doar) 1280 x 800 pixeli pe un display IPS.

Fonepad răspunde nevoilor actuale de mobilitate și divertisment. Conectivitatea facilă este principala cerință a celor care vor să acceseze de oriunde rețelele sociale și resursele de divertisment online. Un singur dispozitiv Fonepad este suficient în acest sens”, declară Anca Rotlein, Country Product Manager, ASUS România.

Cu Fonepad aveți o soluție duală: tabletă plus smartphone (se poate chiar vorbi direct la ea, fără să vă chinuiți) pentru persoanele care au ajuns la concluzia că nu mai e cazul să care două aparate. Nu râdeți, că trendul este clar de creștere a dimensiunilor display-ului (uitați-vă la Samsung Galaxy S4 care are deja 5 inci în diagonală sau la noul LG Optimus G Pro).

Memoria internă este de 16 GB cu posibilitatea de creștere prin atașarea unui card suplimentar microSD. Fonepad rulează Android 4.1 și are o cameră frontală de 1,2 MP.

ASUS Fonepad costă aproximativ 1100 lei, TVA inclusiv (modelul cu 16GB).

SPECIFICAȚII ASUS Fonepad

Sistem de operare: Android 4.1 Jelly Bean

Procesor: Intel

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep