HomeFeaturedFocusHTC pregătește un phablet care pare destul de potent

HTC pregătește un phablet care pare destul de potent

HTC_T6

Din nou HTC în lumina reflectoarelor. Se vede clar că agresivitatea cerută de Peter Chou la începutul anului a devenit principala filosofie, vizibilă în toate mișcările pe care chinezii le fac în ultima vreme. Știrea următoare anunță un produs care vrea să rupă gură gura târgului, și are toate șansele să o facă, dacă ne uităm la caracteristicile tehnice pe care le etalează.

Informațiile vin sub forma unui leak pe care au pus mâna cei de la @evleaks, celebrii pentru datele în premieră pe care reușesc să le obțină și ne arată un produs prin care HTC este dornic să se ia la trântă cu gama Note a celor de la Samsung. Vorbim despre un display 1080p de 5,9 inchi, un procesor quad-core de 2,3 GHz, Snapdragon 800, BoomSound, 2 GB memorie RAM și o baterie de 3300 mAh, toate împachetate deocamdată sub numele de cod T6. Câteva extra-uri sunt reprezentate de un stylus și de cititorul de amprentă încorporat.

Estimarea pentru vânzare a acestui produs extrem de interesant este plasată undeva la sfârșitul verii – începutul toamnei. Astfel, renunțarea la tableta de 12 inchi, anunțată mai devreme, trece pe locul doi în ceea ce privește interesul stârnit de avalanșa de noutăți din curtea celor de la HTC. Sub numele de cod HTC T6, avem un produs extrem de interesant, care ține capul de afiș al zilei.

Via TheUnlockr

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep