HomeFeaturedFocusJelly Bean devine cea mai populară versiune de Android

Jelly Bean devine cea mai populară versiune de Android

android

Ceea ce trebuia să se întâmple de multă vreme, tocmai a fost confirmat chiar de către cei de la Google. Jelly Bean reușește într-un final să detroneze mult blamatul Ice Cream Sandwich. Măsurătorile sunt făcute pe o perioadă de două săptămâni, pe toate aparatele care au accesat Google Play.

Diferența nu este mare, vorbim de 28,4 procente pentru cele două versiuni de Jelly Bean, comparativ cu cele 27,5 ale lui ICS. Direcția este cea grăitoare. Rămâne de văzut cât aport la această supremație vor aduce noile telefoane Android de top, HTC One și Samsung Galaxy S4. Și, de ce nu, cât de repede va fi acest top reașezat de apariția unei noi versiuni a sistemului de operare de la Google.

via Android.com

3 COMENTARII

  1. Procentual, e clar ca Gingerbread e cel mai raspandit. Dar ICS si JB sunt cele care se vand odata cu telefoanele noi si implicit au potential de crestere. Pe care Gingerbread nu cred ca il mai are. Oricum, asa cum am spus, studiul este facut in doar doua saptamani, asa ca rezultate au o marja maricica de eroare.

  2. Eu inteleg ca Gingerbread este cea mai utilizata versiune de Android, are 38,5% cu 10 procente peste Jelly Bean. Si cred ca sunt si mai multe telefoane cu versiuni mai vechi care nu au accesat Google Play.

  3. Se pare că la Google I/O nu va fi anunțat noua versiune KLP ci un nou update incremental JB. Deci supremația JB este asigurată.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep