HomeFeaturedFocusLords of the Fallen anunțat pentru E3

Lords of the Fallen anunțat pentru E3

Lords of the Fallen

Sunteți curioși ce face Tomasz Gop de când a plecat de la CD Projekt? Lucrează la Deck 13, creatori ai lui Venetica, la un nou joc numit Lords of the Fallen, ce va fi publicat de City Interactive.

Acesta va fi un RPG la care vei lua rolul unui om numit Harkyn, într-o lume separată de un zeu, în sensul că zeul a murit, iar cadavrul său separă fizic lumea în două. De o parte și de alta s-au dezvoltat filozofii diferite, iar cu o amenințare supranaturală pe drum, un coflict este pe care să erupă. Povestea va implica multe decizii ce vor afecta atât lumea, personajele, cât și dezvoltarea personajului în sine.

Pe termeni de gameplay, jocul va avea un sistem de luptă avansat, inspirat de Dark Souls, dar mai greu, bătălia împotriva a zece inamici răsfirați printr-o zonă având o durată de chiar și o oră. Progresia în sine va fi realizată într-un stil similar cu Borderlands.

Lords of the Fallen va fi prezentat în detaliu luna viitoare la E3, așa că, la câte absențe notabile sunt anunțate, cel puțin o companie va veni totuși la acest eveniment.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep