HomeFeaturedFocusNokia promovează Lumia 928 prin comparație cu iPhone 5 și Galaxy S3

Nokia promovează Lumia 928 prin comparație cu iPhone 5 și Galaxy S3

image

Nokia are o strategie bună vizavi de lansarea lui Lumia 928: până când îl va arăta în SUA dă drumul la materiale promoționale interesante. Pe primul l-ați putut vedea deja aici. Acum umrează un clip video în care performanțele camerei PureView sunt puse alături de iPhone 5 și Galaxy S3.

Evident, Lumia 928 iese mult în fața celor două. Dacă Nokia nu ar fi făcut o gafă enormă la lansarea lui Lumia 920 (vă aduceți aminte de materialul video promovat ca fiind făcut cu Lumia 920 când de fapt el era filmat cu o cameră HDR) poate că am fi pus mai mult preț pe ceea ce vrea să transmită Nokia acum.

Așa rămâne doar o comparație în stilul reclamelor americane. Cu toate că diferențele de detalii par mai mult decât interesante.

Așteptăm să vedem lansarea din SUA și dacă modelul Lumia 925 (varianta Europeană a lui 928) va ajunge și în România în timp util.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

9 COMENTARII

  1. @Ioane Nokia a greist cu Symbian-ul enorm. Si nu in faptul ca au ramas blocati in el…ci in directia de dezvoltare propusa cu el (vezi Android…unde poti sa modifici TOT). La fel si blackberry…si din nefericire…or sa-i ingroape asta.

    Microsot…cand or sa se hotarasca sa isi ia jucariile…o sa beleasca Nokia de tot ce se poate beli. Maps ii doar o facilitate cel le ofera celor de la Nokia sa-si faca cunoscut numele intr-un motor “extrem de popular” de cautare…si costurile probabil or sa fie echivalente cu 103% din cifra de afaceri. Si nokia o sa ramana cu chilotii jos…obisnuita sa fie intretinuta. Fara tehnologie moderna…fiind nevoita sa cumpere tot. Fara ecosistem. Probabil in 5 ani o sa vedem nokia doar o companie ce face ceva harti.

    Mah…macar Google ofera ceva gratis (parti)…pe cand Microsoft…nu…si cand te lasa in fundul gol…tot mai tare ulri la microsoft (sa-ti spun ce durere ii pe aici faptul ca am fost lasati in fundul gol cu niste tehnologii Microsoft?)

  2. @bolovan
    Nokia si-a mai prelungit viata putin. Problemele lor au aparut in 2008 cand nu au sesizat ca lucrurile se schimba si in grandomania lor au ramas blocat in Symbian-ul ala. Acum, cu parteneriatul cu Microsoft au primit o mana de ajutor care le-a permis sa faca niste schimbari fara sa inchida de tot pravalia.
    Uita-te la BlackBerry. Nu au pe nimeni care sa ii sustina si nu cred ca vor putea reveni.

    Ce se intampla cand Microsoft isi ia jucariile? Banuiesc ca vor primi in continuare bani pentru serviciul Maps pe Europa integrat in Bing.

    Nokia nu a fost obsinuita sa fie … si altii. DE asta s-a dus cu Microsoft care a profitat cat a putut de bine de pozitia ei.

    Google? deloc. Google iti ia si piele de pe tine si iti lasa senzatia ca totul e free, nu ti se poate intampla nimic rau. Doar ca atunci cand decid ca ceva nu mai e ok, inchid si tu cam ramai in aer. Ca au voie – doar iti ofereau serviciul free, nu?

  3. @Ioane uiti un lucru…toate companiile ce au avut astefel de parteneriate cu microsoft s-au sfarsit prost…dar nu pt microsoft. Mai mult…ce se intampla cand microsoft considera ca nu-i mai profitabil sa sustina Nokia? Ce se intampla cu Nokia? Cu atat mai mult cu cat afacerea cu WP8 nu-i prea rentabila…si la un moment dat Microsoftul hotaraste ca nu-i mai rentabil sa faca parteneriate cu terte…si le incheie?

    P.S. Si nu-ti pare corecta atitudinea celor de la Google? Toata lumea egala?

  4. @bolovan
    Uiti un lucru: Microsoft are forta financiara sa ii tina pe piata si sa impuna produsul. Si o vor face.
    Google nu a vrut sa le dea niciun fel de avantaj – ii trata exact ca pe Samsung si HTC – adica le lua banii din buzunar si la procese ii lasa cu chilotii jos.

  5. @Ioane timp de aproape 10 ani am avut doar nokia…tare rau imi pare de firma asta. Rau a ajuns…si perspective se pare ca nu prea mai are. Pacat…Au facut o greseala uriasa: Au intrat in cardasie cu microsoft…si s-au scapat de tot ce-i non-microsoft. Iar alegerea WP8 a fost o alegere proasta. Si sa dea inapoi…sa treaca pe un OS ii imposibil de facut financiar la ora asta (fie el Android sau sa dezvolte ei un OS cap coada…chiar si bazat pe linux). Si sa nu uitam, redresarea financiara din iarna nu a fost data de afacerea lor principala…ci de vanzarea unor divizii/claridiri etc.

  6. @Ioane sa inteleg ca se vinde cu HDR? Asa se explica de ce nu dau gratis telefoanele. Sa inteleg ca 925 (928) se va vinde la pretul de S4?

    P.S. Pe cand crezi ca Nokia o sa scoata un smartphone? Nu de alta…dar din cate am citit pe site-uri de stiri nesustinute de microsoft…se pare ca boardul Nokia are o problema…si actionarii Nokia sunt extrem de nemultumiti de parteneriatul de succes cu Microsoft…si nu inteleg de ce…Microsoft castiga foarte bine…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep