HomeFeaturedFocusSuita Office Web Apps disponibilă acum și pe Android

Suita Office Web Apps disponibilă acum și pe Android

image

Și într-un viitor apropiat și cu posibilitatea de editare simultană a documentelor. Office Web Apps este propunerea Microsoft ce oferă facilități similare Google Docs, permițând crearea, editarea, stocarea și partajarea de documente Office folosind serviciul SkyDrive și aplicațiile Microsoft Office disponibile în browser.

Excel, Word, PowerPoint și OneNote pot fi folosite gratuit via Office Web Apps pentru crearea, editarea și partajarea de documente Office. Nu aveți nevoie de nicio licență ca să puteți folosi aceste instrumente.

Partea faină, la fel ca în cazul Google Docs, este că odată create documentele, ele vor putea fi accesate și folosite de pe orice dispozitiv (laptop, tabletă, smartphone) ce are un browser și acces la internet. Pentru Android, Office Web Apps vor funcționa pe tabletele ce au Chrome.

Ce e adus nou acum este opțiunea de colaborare, prin care docoumentele pot fi editate în paralel folosind doar un browser (bine, un browser pentru fiecare utilizator ce dorește să folosească opțiunea Smile ).

via Office blog

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep