HomeFeaturedFocusSamsung investește în Pantech

Samsung investește în Pantech

Vega-Iron

Mai țineți minte că de vreo două-trei ori v-am adus în atenție smartphone-uri ale celor de la Pantech? Fie că a fost vorba despre Pantech Vega Iron și a sa margine foarte subțire (completată de niște date tehnice destul de impresionante), fie că a fost vorba despre Pantech Perception care oferea Motion Sense pentru orice buzunar (fără a face foarte mult rabat la partea de date tehnice) sau chiar de mai bătrânelul Pantech Vega No 6, care a impresionat doar prin datele sale tehnice și poate prin dimensiune (deținând încă titlul de cel mai mare telefon smart fullHD din lume), ideea este aceeași. Și anume că fiecare aparat a avut ceva interesant și care să stârnească interesul publicului.

Probabil că acest potențial a fost întrezărit și de către cei de la Samsung, care, conform The Next Web, au investit aproximativ 48 de milioane de dolari în Pantech, pentru un procent de 10% din acțiunile acestei companii. Lucru care face din Samsung al treilea acționar, ca procent, în Pantech, după Qualcomm (11.96%) și Korea Development Bank (11.81%).

Dacă această manevră este una făcută cu bune intenții, din care vor avea de câștigat și consumatorii finali printr-o calitate mai crescută a aparatelor care ajung la ei, atunci le dorim succes. Am spus dacă, pentru că am asistat la destule astfel de investiții, sau chiar preluări, cu scopuri mult mai negre. Sintetizate de teoria unui cunoscut: “Care este cea mai ușoară metodă de a termina un business? Îl cumperi și îl închizi!”

via The Next Web

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep