HomeFeaturedFocusVivo Xplay: un strain cu potential

Vivo Xplay: un strain cu potential

vivo-xplay-android

Potențialul, căci cu el o să începem, vine din configurația hardware care ar face invidioase multe telefoane cu pretenții. O să încep cu display-ul, pentru a ne face o idee și despre dimensiunea acestui smartphone. Avem de-a face cu un ecran 1080p de 5,7 inchi, care-l încadrează în clasa telefoanelor de top dar si de dimensiuni mari.

Confirmarea vine și de la procesorul quad-core Snapdragon 600, de 1,7 GHz, de la cei 2 GB de memorie RAM, de la camera foto principală, produsă de Sony și având 13 megapixeli. Sau de la cea secundară, de 5 megapixeli. Până și bateria de 3400 mAh contribuie la senzația că în acest aparat chinezii de la Vivo au ce au avut mai bun la îndemână. Sistemul dedicat de sunet, cu cipset separat, aplificator de la TI.

Toate aceste componente rulează un Android și sunt împachetate într-o carcasă de doar 7,99 mm. Marginea ecranului, cu care se mândrea Pantech Vega Iron, este si mai îngustă în cazul lui Vivo Xplay. În ceea ce privește detaliile comerciale, ele se rezumă doar la modelul cu 16 GB de memorie internă, care pentru China are un preț de aproximativ 490 de dolari, cu o disponibilitate undeva spre sfârșitul lunii.

Din păcate s-ar putea să fie un nou caz de “privește, minunează-te, dar nu pune mâna!” având în vedere că nu există detalii despre disponibilitatea sa în afara Chinei. Și trebuie să o spunem, având în vedere că ceea ce arată cel puțin pe hârtie acest telefon impresionează, că este păcat!

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep