HomeFeaturedFocusWolfenstein: The New Order reînvie o serie istorică

Wolfenstein: The New Order reînvie o serie istorică

Wolfenstein

Pregătiți-vă pentru o întoarcere al celui de-al treilea Reich, și pentru inevitabila sa distrugere la mâinile unui Blazkowicz foarte furios. Bethesda a dezvăluit un nou joc Wolfenstein, cu subtitlul The New Order, ce se află în lucru la MachineGames, format acum câțiva ani de foști angajați ai Starbreeze. De subliniat, oameni care nu au lucrat la Syndicate.

Acțiunea acestui Wolfenstein este plasat în anii ’60, după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, unul și mai groaznic decât cel al adevăratului război. Naziștii au învins și au început să construiască mașinării de luptă, cu intenția de a sfărâma orice urmă de rezistență de pe pământ, și „dincolo”, ceea ce probabil înseamnă că vor invada Luna. Nu de alta, dar Iron Sky era tare hazliu.

Cum au reușit naziștii să cucerească lumea? Informația este indisponibilă, dar aparent a avut ceva de-a face cu faptul că BJ, ce acum nu mai seamănă cu John Travolta din Grease, a fost dat dispărut vreo două decenii.

Nu sunt detalii prea multe despre ce va aduce jocul, dar este descris atât ca un FPS cât și ca membru al genului action-adventure, ceea ce înseamnă că ar trebui să avem câteva surprize. Plus arme excesiv de puternice. Și naziști, foarte mulți naziști, chiar roboți naziști.

Singurul trailer al jocului lansat până acum nu relevă prea multe, dar la final are o estetică destul de plăcută, acompaniată de o melodie grozavă, interpretată de Jimmy Hendrix.

Wolfenstein: The New Order va fi lansat la sfârșitul acestui an pentru PC, PS3 și Xbox 360.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep