HomeFeaturedFocusWindows Blue (8.1) vine gratuit pentru actualii utilizatori de Windows 8

Windows Blue (8.1) vine gratuit pentru actualii utilizatori de Windows 8

image

Într-o scurtă apariție la conferința JP Morgan Technology, Media & Telecom, Tami Reller, Chief Financial Officer pentru Microsoft Windows a confirmat faptul că utilizatorii actuali de WIndows 8/RT vor putea face gratuit update-ul la viitorul Windows 8.1 (BLUE). Cu ocazia asta s-a ridicat și misterul legat de cum se va numi oficial următoarea versiune de WIndows: 8.1 și nu Blue cum avea numele de cod. Cei ce vor dori update-ul îl vor putea descărca din Windows Store.

Vorbind despre Windows 8, Tami Reller a mai avansat și alte câteva informații interesante: 70000 de aplicații METRO sunt în Windows Store, și că Windows 8.1 va putea fi descărcat în preajma sărbătorilor de iarnă din 2013.

Știm deja că la conferința BUILD, pe final de iulie, vom vedea un preview de Windows Blue. În el va fi readus butonul START, un element fără de care mulți utilizatori se pare că nu pot trăi și Microsoft a decis să le facă pe plac.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Singura problema ii ca nu o sa fie compatibil cu actualul hardware, si pentru butonul de start mai ai nevoie de inca 1Gb RAM si 2Gb Video RAM.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep