HomeFeaturedFocusAcer Iconia W3: disponibil la 380 USD cu precomandă și la Staples

Acer Iconia W3: disponibil la 380 USD cu precomandă și la Staples

image

Eram aproape hotărât să mă duc la Staples și să îmi cumpăr o tabletă Microsoft Surface cu Windows RT (e acum în promoție la 399 USD, fără tastatură) când mi-au picat ochii pe un anunț de precomandă: Acer Iconia W3, tableta de 8.1 inci proaspăt anunțată și care este probabil să fie dată de Microsoft tuturor participanților de la conferința BUILD.

Acer Iconia W3 are un preț foarte interesant dacă este să ne luăm după configurația sa: display de 8.1 inci, rezoluție de 1200 x 800 pixeli, 32 GB Internat Storage, rulează versiunea completă Windows 8 și nu cea RT, e motorizat de un Intel Atom Dual-Core la 1.5 GHz (Z2760), Intel Graphics Media, cameră de 2 MP, Bluetooth, WiFi, microUSB, microHDMI, 8 ore de autonomie.

Am văzut un W5 și mi s-a părut interesant. Dacă Iconia W3 e construit similar și are într-adevăr autonomie de 8 ore, e o alegere mai bună decât orice tabletă cu Windows RT pe ARM. Motivul e simplu: rulează WIndows 8, adică pot funcționa toate aplicațiile actuale de pe Windows.

Încă un element interesant: data de livrare pentru Acer Iconia W3 anunțată de Staples este 3-10 zile lucrătoare la prețul de 380 USD (fără taxe). Parcă îmi vine să risc și să o comand în speranța că ajunge până pe 14 când plec din SUA …

UPDATE: și acum a apărut la Office Depot cu 350 USD. Tot mai atractiv.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep