HomeFeaturedFocusCasio Commando 4G LTE, un sportiv misterios

Casio Commando 4G LTE, un sportiv misterios

casio-commando-4g-lte-leak

În avalanșa de jocuri, trailere oficiale sau mai puțin oficiale, controllere sau căști pentru gameri înrăiți, detalii peste detalii despre Xbox One și PlayStation 4, ocazionate de E3 și care aproape că ne sufocă, iată o gură de oxigen pentru pasionații de smartphone-uri.

Ea vine sub forma unui leak ai celebrilor @evleaks și ne dezvăluie următorul model de smartphone al celor de la… Casio. Da, recunosc, habar nu am avut că cei de la Casio fac telefoane smart. Este o categorie mică de telefoane aparținând unor producători despre care nu am știut că vor să muște și din piața de mobilitate.

În paralel, Casio Commando 4G LTE poate fi încadrat și în grupul care devine din ce în ce mai numeros al telefoanelor destinate oamenilor activi, dinamici și prezenți în medii mai puțin prietenoase cu tehnologia fragilă. Sonim XP 5300 Force 3G, Caterpillar B15 sau Samsung Galaxy S4 Active sunt doar două exemple.

Ne confirmă acest lucru poza celor de la @evleaks și, deocamdată, este singura noastră sursă de informații despre acest aparat. Astfel că până la apariția unor specificații tehnice, trebuie să ne mulțumim cu privitul fotografiei și să admitem că cel puțin din punct de vedere fizic, Casio Commando 4G LTE arată bine.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep