HomeFeaturedFocusFallout 4 în spatele ușilor închise

Fallout 4 în spatele ușilor închise

fallout 4

Fallout 4 nu a fost anunțat la E3, dar nu înseamnă că nu a fost acolo. O informație recentă publicată de Bubblews, obținută de la o sursă confidențială și neconfirmată, spune că Fallout 4 ar fi fost prezentat la E3 pentru un grup select de membri ai presei.

Prezentarea a durat în jur de 45 de minute, timp în care nu s-a arătat nimic direct din joc, doar un trailer de câteva secunde ce seamănă mult cu fiecare introducere a fiecărui joc Fallout făcut vreodată. Cu diferența că de această dată nu era un televizor sau un radio, ci un telefon public, iar orașul distrus de pe fundal, acompaniat de ”War, war never changes”, era Boston.

Aceasta ar fi zona în care se va petrece Fallout 4, incluzând locații precum Somerville, Cambridge și Arlington, Boston în sine devenind explorabil de la un anumit punct. Jocul se află în lucru din ianuarie 2011, iar de când Bethesda a încheiat capitolul Skyrim lunile trecute, a intrat în dezvoltare deplină. Momentan jocul este cam 55% terminat, și nu va fi lansat anul acesta. Nici anul viitor, ci abia în octombrie 2015, dar va fi anunțat oficial înainte de E3 2014.

Platformele pentru care va fi lansat sunt cele consacrate, plus cele next-gen, și PC-ul, deși asta s-ar putea schimba. În sensul că s-ar putea să nu mai fie lansat pe consolele vechi. Vestea cea mai importantă este că jocul ar putea include un mod cooperativ de joc, unul local.

Totul este deocamdată doar un zvon, și chiar dacă este adevărat, tot va dura ceva vreme până când Bethesda va face un anunț oficial.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep