HomeFeaturedFocusÎn New York vor apărea puncte de încărcare gratuită a telefoanelor denumite...

În New York vor apărea puncte de încărcare gratuită a telefoanelor denumite Street Charge

image

New York este cu adevărat un oraș avangandist: începând din această săptămână cei au drum (locuiesc) prin New York vor putea să își încarce telefonul gratuit, pe stradă, la unul din punctele special amenajate, în timp ce își beau cafeaua.

Ideea e perfectă, vedeți cu toții că smartphone-urile moderne îți oferă cam de toate, numai ceea ce îți dorești cu adevărat nu: adică autonomie mare.

Proiectul are la bază ideea Pensa denumită Street Charge și e posibilă prin instalarea unor panouri solare care vor alimenta bateriile telefoanelor, costurile de instalare și utilizare fiind susținute de Goal Zero (oferă panourile) și AT&T. 25 de locații din New York vor beneficia de Street Charge.

Inițial ideea e concepută pentru 90 de zile. Dacă va prinde, probabil că se va prelungi perioada și va fi preluată și de alte orașe.

Mie unul mi se pare atractivă, mai ales că e într-un oraș super aglomerat, unde foamea de energie e mare. Și probabil că cetățenii sunt destul de educați încât să nu își spargă capetele pentru un loc la … încărcare.

via fastcodesign

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep