HomeFeaturedFocusOameni de IT, pregătiți CV-urile!

Oameni de IT, pregătiți CV-urile!

King team2

Spun asta deoarece, conform unui material oficial, studioul King din Bucuresti îsi măreşte echipa şi îşi extinde sediul. Și dacă faptul că în materie de spațiu ocupat, membrii echipei se vor plasa şi la cel de-al doilea etaj al clădirii Unirii Factory, nu vă impresionează, poate că partea cu extinderea echipei prin atragerea de noi membrii vă atrage atenția. Mai ales dacă doriți să vă dedicați dezvoltării şi testării titlurilor existente, dar şi a noilor titluri ce urmează să fie lansate. Pentru că aceasta va fi principala sarcină a echipei din România.

Nu o să vorbim prea mult despre succesul aplicațiilor produse de King. Nu de alta, dar cererile primite pe Facebook pentru Candy Crush Saga (unde am înțeles că este aplicaţia numărul unu), Pet Rescue Saga, Farm Heroes Saga sau Bubble Witch Saga (care recunosc că sună la fel pentru mine) mă scot personal din sărite. Însă faptul că cel puțin unul dintre aceste titluri de o popularitate reală este realizat în România, mă face să trec peste aceste porniri.

O să vreau să insist mai mult pe oferta de posturi disponibile în cadrul studioului King din Bucureşti care, deși este generoasă, face ca alegerea să nu fie atât de uşoară, din cauza numărului mare de aplicanţi.

„Reputaţia companiei King ca inovator în domeniul industriei de jocuri casual, precum şi popularizarea tot mai mare a titlurilor din portofoliu în rândul publicului larg, a determinat o cerere tot mai mare din partea programatorilor pentru a lucra la studioul din Bucureşti,” declară Mihai Sfrijan, Head of Studio King România. „Acest lucru nu poate decât să ne bucure, dar, în acelaşi timp, ne obligă să ridicăm standardele, astfel încât să-i selectăm pe cei mai buni profesionişti din domeniu”.

În prezent, studioul King de la Bucureşti are 36 de angajaţi: programatori, artişti, testeri, data scientists, business manageri, product manageri şi un HR manager. King a deschis studioul din România în 2011 cu doar 4 oameni şi, asemenea jocurilor dezvoltate de companie, echipa a crescut rapid, astfel încât la finalul lui 2012 compania număra 30 de angajaţi. Până la sfârşitul anului curent, King are în plan dublarea numărului de angajaţi, ajungând la 60-70 de oameni. Studioul din Bucureşti este împărţit în 6 echipe, fiecare din ele concentrându-se pe un task bine definit: o echipă pentru dezvoltarea versiunii pentru Facebook a jocului Bubble Witch Saga, o echipă pentru dezvoltarea versiunii de mobile a jocului Bubble Witch Saga, o echipă pentru un al doilea proiect de Facebook, o echipă pentru un al doilea proiect de mobile (acelaşi cu cel de Facebook), o echipă care lucrează la dezvoltarea de noi titluri şi echipa de testare pe mobile, care testează toate jocurile de mobile produse în companie.

În momentul de faţă, studioul King din Bucureşti caută cei mai buni profesionişti în backend Java development, business management, c++ game development, game design, game developement, graphic design, QA analisys pentru mobile şi QA management. Așa că, dacă vă intersectați cu una dintre abilitățile de mai sus și vreți să ajungeți să puneți umărul la un proiect de răsunet internațional, nu mai stați pe gânduri.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep