HomeFeaturedFocusStarcraft 2 primește spawning

Starcraft 2 primește spawning

starcraft 2

Dacă ediția Starter a lui Stacraft 2 nu vi se pare suficientă, însă parcă tot nu prea vreți să luați jocul întreg, Blizzard a venit cu o idee foarte plăcută. Una ce seamănă destul de mult cu o idee mult mai veche, pe care o foloseau la literalmente fiecare joc dintre Blackthorne și Diablo 2, spawning, și are exact aceeași denumire.

De acum înainte, dacă aveți un prieten ce se întâmplă să aibă Starcraft 2, fie că este vorba de Wings of Liberty sau Heart of the Swarm, iar voi aveți doar Starter Edition, dacă intrați într-un party cu el, veți avea acces complet la componenta de multiplayer, până la rangul acelui prieten. Adică, dacă are Wings of Liberty, aveți Wings of Liberty, dacă are Heart of the Swarm, aveți Wings of Liberty și Heart of the Swarm.

Nu puteți accesa campania sau clasamentul oficial, dar restul este acolo, atât timp cât rămâneți în echipă. Așa că dacă aveți jocul, dar prietenii nu prea îl au, tot veți putea juca împreună pe orice hartă, chiar și în varietatea de scenarii complet paralele cu genul RTS ce au fost realizate de comunitate. Alternativ, dacă vreți să jucați Starcraft 2, ar fi timpul să căutați un prieten care îl are. Funcția este activă la nivel global, așa că sunt șanse ca pe alocuri să nu fie disponibilă, până ce este complet activată.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep