HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S4 Active pus în vânzare

Samsung Galaxy S4 Active pus în vânzare

s4activeatt

Cei de la Samsung se mișcă destul de vioi în ceea ce privește partea de aprovizionare. Dacă despre Samsung Galaxy S4 Active am spus ceea ce era de spus în momentul în care a fost prezentat oficial, iată că la nici două săptămâni vin deja primele date comerciale. Telefonul este deja disponibil la precomandă, în Statele Unite, ce-i drept, la un preț de 199 dolari pentru un contract pe doi ani.

Aici e de fapt partea mai interesantă. Cel puțin în oferta AT&T, căci acesta este primul operator care pune în vânzare pune în vânzare Galaxy S4 Active, acesta are același preț cu fratele său mai mare, Samsung Galaxy S4, deși unele voci îl vedeau ca venind cu un preț mai atractiv. Un alt aspect la fel de interesant este dat de faptul că operatorul, în ciuda capacităților subacvatice ale telefonului respectiv, pe care le și folosește ca argument de vânzare, nu recomandă, conform celor de la Engadget, exploatarea acestor calități:

The device shouldn’t be considered “rugged”.

Acum că avem o idee despre costul cu care acest aparat va ajunge și pe la noi, identic probabil cu cel al lui Samsung Galaxy S4, și la cum se mișcă cei de la Samsung nu cred că va întârzia foarte mult, sunt curios care va fi succesul acestui smarphone în România.

via AT&T

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep