HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S4 Zoom și Samsung Galaxy Ace 3 în hora leak-urilor

Samsung Galaxy S4 Zoom și Samsung Galaxy Ace 3 în hora leak-urilor

samsung galaxy s4 zoom

Ambele aparate ale producătorului corean de telefoane care deține o poziție de vârf în topul cotelor de piață la nivel global, au fost scăpate înspre ochii publicului prin intermediul celor de la SamMobile. Cu puțin ajutor în cazul lui S4 Zoom și din partea celor de la TechTastic, pentru că la avalanșa de fotografii de săptămâna trecută cu Nokia EOS, era nevoie de o ripostă pe măsură.

Ambele aparate (vorbim aici de Samsung Galaxy S4 Zoom și de Nokia EOS) par să joace în aceeași ligă, a telefoanelor smart cu camără foto foarte potentă. Tocmai datorită acestei competiții care se va naște odată ce aparatele se vor găsi pe rafturile magazinelor, îmi vine greu să cred că apariția acestor leak-uri cu S4 Zoom, la câteva zile distanță de cele cu EOS este o pură coincidență. Lucru care, dus mai departe, dă de bănuit asupra inocenței producătorului în ceea ce privește “scăparea” acestor poze către public și asupra relației sale cu anumite pagini web.

Asemănările între cele două situații se opresc aici. Samsung contaatacă cu câteva informații tehnice, absente la Nokia EOS. Se pare că acest hibrid telefon-cameră foto va dispune de un ecran super-amoled qHD de 4,3 inchi, un procesor dual-core de 1,6 Ghz, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS și o memorie internă de 8GB. Camera foto va avea un senzor de 16 megapixeli și un zoom optic. Având în vedere parametri dispuși mai sus, este ușor forțată integrarea sa in gama Galaxy S4 (acolo unde mai este prezent și Galaxy S4 Active), dar argumentele comerciale probabil că au determinat această denumire.

Galaxy-Ace-III

În paralel, Samsung Galaxy Ace 3 vine cu un aspect asemănător ca și design cu Galaxy S4 dar și cu un ecran TFT de 4 inchi și o rezoluție de 480×800, o cameră de 5 megapixeli, un procesor dual-core de 1 GHz, o memorie RAM de 1 GB și una internă de 4 GB. Destul de cumințel am putea spune și probabil la fel de amabil și liniștit și la capitolul preț.

Ambele telefoane sunt așteptate pentru o confirmare oficială la Samsung Showcase, pe 20 iunie, la Londra. Până atunci ne vom delecta cu pozele și ne vom minuna de puterea de care dă dovadă compania coreeană, care găsește resurse că contracareze mișcările fiecărui competitor. Nu este deloc de ignorat acest lucru.

via Engadget, SamMobile

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep