HomeFeaturedFocusTeasingul de tip “praf în ochiul ziaristului”

Teasingul de tip “praf în ochiul ziaristului”

firefox-tablet1

Dacă săptămâna trecută a fost una a noilor relații în IT, unele dintre ele trecând chiar de la stadiul de adulter la o legătură oficializată, se pare că săptămâna aceasta va fi una a fluturării rapide de obiecte interesante din aceeași zonă a IT-ului, prin fața jurnaliștilor, fără nici un fel de detaliu, fie el de natură tehnică sau comercială.

Ca să mă fac mai bine înțeles, o să vă spun că la un eveniment organizat de Mozilla împreună cu cei de la Foxconn, cu scopul de a oficializa o nouă relație de afaceri (se pare că perioada noilor relații nu s-a încheiat), Foxconn devenind ce de-al 19-lea membru al alianței Firefox OS, și-a făcut apariția o tabletă ce părea să afișeze ca sistem de operare chiar Firefox. Conform celor de la Engadget, prezenți la eveniment, tableta a stat cuminte la locul ei, reprezentanților presei nefiindu-le permis să o atingă, ca să nu mai spunem de eventualele întrebări. Astfel că ceea ce poate fi prima tabletă cu sistemul de operare al celor de la Mozilla, este deocamdată doar un mare mister.

intel-tom-kilroy

Același sport, dar în stilul „flash”, ne este arătat la Computex de către Tom Killroy, Executive Vice President of Sales la Intel. În timpul unui speach, acesta a scos din buzunar un smartphone pentru a exemplifica destinația noi generații de procesoare Merrifield. Fără nici un detaliu legat de telefonul respectiv, care a dispărut destul de rapid în buzunarul din care ieșise.

Este evident, că pasionații de device-uri mobile, printre care ne numărăm și noi, s-au trezit cu interesul surescitat, dar și cu buza umflată. Dacă este sau nu o strategie de marketing, nu este foarte clar, dar tind să cred că devine și asta o tactică îndrăgită de mulți oameni de marketing, în spatele căreia pot ascude, la nevoie, chiar și eșecul unui anumit proiect și probabil că destul de detestată de către jurnaliști.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep