HomeFeaturedFocusGoogle Play Books este disponibil acum şi în România

Google Play Books este disponibil acum şi în România

google play books

Începând din aceasta săptămână, secţiunea de cărţi electronice este disponibilă în Google Play pentru utilizatorii din România. Doritorii pot previzualiza cărţi de la editurile partenere, iar apoi le pot achiziţiona din Google Play. Iubitorii de lectură vor putea descoperi şi cumpăra direct din Google Play cărţi bestseller, apariţii noi, titluri clasice. Google Play foloseşte puterea cloud-ului pentru a gestiona divertismentul digital – astfel încât să puteţi cumpăra o carte pe telefon şi să o aveţi disponibilă instantaneu şi pe computer sau tabletă, iar lectura poate fi continuată oricând, din locul unde a fost întreruptă. Utilizatorii pot descoperi, cumpăra şi citi cărti de pe urmatoarele platforme:

– telefoane şi tablete Android, din Google Play şi să le citească imediat, cu ajutorul aplicaţiei Google Play Books

– computer (desktop): cărţile pot fi cumpărate din Google Play, iar apoi citite şi din browser

– iPhone şi iPad: cărţile se pot citi in aplicaţia Google Play Books. Lectura poate fi continuată chiar şi atunci când nu există o conexiune la Internet, ceea ce face Google Play Books un bun partener pentru un zbor lung sau o călătorie cu trenul.

Google Play Books este disponibil aici.

2 COMENTARII

  1. @dedalmapeti
    Vor veni la un moment dat. Daca dau drumul si la muzica, intram si noi in randul lumii. Iar Google mai da elegant o palma Microsoft in ceea ce inseamna disponibilitatea de servicii.

  2. Deși am văzut titluri interesante în engleză, eu nu am găsit nicio carte în limba română, deci serviciul nu cred că prezintă interes.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep