HomeFeaturedFocusGoogle Street View ne urcă pe Tour Eiffel

Google Street View ne urcă pe Tour Eiffel

eiffel

Dacă aţi călătorit vreodată în Paris, cu siguranţă că unul dintre obiectivele pe care nu le-aţi putut rata a fost turnul Eiffel. Şi dacă aţi avut “norocul” meu, aţi stat la coada pentru bilete (care nu sunt ieftine deloc), apoi pentru a vă putea urca in liftul care să vă ducă până la nivelul de sus şi, după ce aţi savurat fiecare clipă de contemplare a Parisului, clipe care merită tot efortul, aţi mai stat la o coadă pentru a prinde loc în liftul care să vă coboare înapoi cu picioarele pe pământ.

Ei bine, iată că acum există şi o soluţie mai rapidă şi mai puţin costisitoare. Şi care, aşa cum era de aşteptat, vine din partea celor de la Google şi a serviciului lor Street View. Încă odată, jos pălăria pentru Google. După ce ne-au propus panoramele din vărful clădirii Burj Khalifa sau peisajele dezolante din insula părăsită Hashima, ne aduc într-un loc emblematic pentru una dintre cele mai impresionante ţări din lume.

Nu o să insist cu detalii, vă las vouă plăcerea de a vizita virtual turnul Eiffel. Poate aşa, în momentul unei excursii reale în Paris, veţi avea mai mult timp la dispoziţie pentru vizitarea altor puncte de interes din oraşul luminilor, mult mai atractive, cel puţin în opinia mea.

Şi dacă tot am adus în discuţie acest aspect, o sa vă rog pe aceia dintre voi care au călătorit prin Paris să îmi spună care obiectiv, turistic sau mai puţin turistic, v-a plăcut şi v-a impresionat cel mai mult. Mie mi-a plăcut catedrala Saint Sulpice, atât ca instorie a sa, cât şi din punct de vedere arhitectural.

via Google

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep