HomeFeaturedFocusSugar, sau cum să amesteci Android 4.2 cu multe pietricele Swarowski

Sugar, sau cum să amesteci Android 4.2 cu multe pietricele Swarowski

sugar

Materialul următor este pentru doamne şi domnişoare. Plus câteva personaje cu orientare sexuală îndoielnică, o gaşcă de inivizi pentru care snobismul întrece orice alt raţionament logic. Din motive de fashion, adăugăm vreo doi-trei stilişti. Şi noi, grupul celor pasionaţi de orice smartphone, oricât de ciudat sau îndepărtat ar fi el.

Ei bine, vorbim acum despre Sugar, telefonul de debut al companiei cu acelaşi nume, care, privit strict prin prisma configuraţiei sale, ne-ar atrage atenţia fără îndoială. Şi asta pentru că etalează un procesor quad-core de la Mediatek, o memorie RAM de 2GB, un display LCD de la Sharp, de 5 inchi cu o rezoluţie de 1080p sau un Android 4.2. Plus o memorie internă de 16 sau 32 GB. Şi o cameră foto de 8 megapixeli .

Partea şi mai simpatică legată de Sugar, este dată de faptul că se plănuieşte, fără umbră de îndoială, lansarea sa şi în Europa. Asta pentru că tot am plâns noi după multe aparate destinate să rămână în ţara lor de origine.

Ei bine, dar ce ne facem cu pietrele Swarowski lipite de acest smartphone? Pentru că acesta este marele argument comercial al acestui telefon. Şi în acelaşi timp, motivul care mă va face să afirm în premieră şi probabil pentru singura dată: „Mai bine rămânea în China!”

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep