HomeFeaturedFocusInstagram blocheaza aplicatia Instance de pe Windows Phone

Instagram blocheaza aplicatia Instance de pe Windows Phone

image

Nu numai că Instagram nu are de gând să aducă un client propriu pe Windows Phone, dar de azi dimineață a început să și pună bețe în roate aplicației independente Instance, singura (până ieri) capabilă să urce poze pe Instagram, direct de pe Windows Phone.

Ieri seară au apărut primele probleme: utilizatorii de Instance nu s-au mai putut conecta și primeau mesaje ce anunțau că parola nu era cea bună. Destul de repede, Daniel Gary, creatorul Instance a rezolvat problema – se pare că era vorba de o incompatibilitate în sistemul de autentificare.

image

Acum văd că theverge anunță că Instagram a început să șteargă pozele urcate de utilizatorii de Windows Phone prin Instance.

Să fie oare vreo legătură între dispariția pozelor – voită sau nu, un mijloc de a descuraja utilizatorii de Windows Phone să folosească Instance – și lansarea Hipstamatic Oggl petrecută zilele astea?

Când Nokia a amintit de Hipstamatic Oggl, a anunţat clientul de Windows Phone ca fiind singurul ce poate oferi o modalitate de accesare a Instagram de pe Windows Phone.

Nu m-ar mira să fie aşa.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep