HomeFeaturedFocusHTC în cădere liberă? Se estimează primele rezultate negative din istoria companiei

HTC în cădere liberă? Se estimează primele rezultate negative din istoria companiei

image

După un Q2 în care abia a reușit să se mențină pe linia de plutire și mai mulți oameni din conducere au părăsit compania (corabia care se scufundă?), HTC e pe punctul de a anunța primele pierderi din istoria companiei. Pentru trimestrul trei din 2013 e foarte posibil ca taiwanezii să anunțe pierderi de până la 8%, față de un Q2 cu plus de 1,5%. Veniturile au scăzut și ele (între 1,67 miliarde USD și 2,01 miliarde USD). Lucrurile nu arată bine aproape deloc.

Cu toate astea, HTC One e văzut ca cel mai bun smartphone Android din 2013 și a readus o imagine bună brandului HTC, cu vânzări mai bune decât cele înregistrate anul trecut de modelele HTC. Insuficient pentru a menține compania pe profit și aici există mulți factori, unul dintre ei fiind incapacitatea de a livra la timp și în cantitățile cerute , modelul HTC One, imediat după lansarea oficială.

Să fie acesta momentul de cotitură în care HTC a ajuns s-a lovit de pragul de jos, urmând să crească? Lansarea lui HTC One mini poate să fie un imbold de creștere, modelul foarte similar cu HTC One în termeni de design și configurație hardware (inclusiv camera cu tehnologia Ultrapixel), adresat unei zone de preț medii, mai atractive pentru utilizatori.

Ar fi păcat să vedem că HTC, compania care crescut practic Android și a susținut Windows Mobile va dispărea.

via theverge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Oficialii HTC par increzatori ca trimestrul 3 a fost cel mai slab si se vor redresa in Q4 prin lansarea de noi modele din clasa de mijloc. thenextweb.com/asia/2013/07/30/htc-unveils-plans-to-release-new-mid-tier-handsets-as-it-projects-up-to-29-3-drop-in-q3-revenue
    Cred ca o sa insiste pe lansari in Asia ale unor modele similare cu Desire 500.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep