HomeFeaturedFocusMega Galaxy-ul Samsung a fost lansat în România

Mega Galaxy-ul Samsung a fost lansat în România

image

Samsung a decis să aducă în România modelul Samsung Galaxy Mega, un terminal Android în care a îndrăznit să mute bariera de display la 6,3 inci. El se găsește de astăzi în exclusivitate la Vodafone.

Smartphone-ul tabletă Galaxy Mega are un display de 6,3 inci, Super Clear LCD și rezoluție de 1280 x 720. Fizic e mai aproape de o tabletă (Nexus 7 are 7 inci) decât de un smartphone și cu toate astea sunt convins că există pasionați ce îl vor găsi extrem de atractiv. Așa cum Galaxy Note a stârnit pasiuni și Galaxy Mega o va putea face.

Clientii Vodafone pot achizitiona noul terminal la preturi ce pornesc de la 1 Euro, impreuna cu pachetul RED 65, cu durata de doi ani. Pachetul RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna.

Abonamentele la care poate fi achiziționat Galaxy Mega dacă nu doriți să dați 489 EUR pentru varianta fără abonament.

Tip Abonament (2 ani) RED 29 RED 45 RED 65
Pret (TVA inclus) 279 Euro 149 Euro 1 Euro

La nivel hardware, Mega mai are o cameră de 8 MP, baterie de 3200 mAh, CPU dual-core la 1,7 GHz, 8 GB pentru stocare. E 4G și clienții Vodafone primesc și un card de 4 GB microSD.

Când ajunge și la noi vă spunem mai multe despre el.

Ca să vă faceți o idee despre cât de mare e, priviți comparația de mai jos:

image

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep