HomeFeaturedFocusMicromax Canvas 4: un nume ciudat pentru un smartphone deloc ciudat

Micromax Canvas 4: un nume ciudat pentru un smartphone deloc ciudat

micromax canvas 4

Cred că astăzi este ziua smartphone-urilor cu caracteristici tehnice demne de luat în discuție, cu șanse infime de a ieși din țara lor de baștină și mai ales cu cameră foto de 13 megapixeli. L-am văzut mai devreme pe THL W11 Monkey King, care se încadra perfect în descrierea de mai sus, acum avem de discutat despre Micromax Canvas 4.

Asemănător din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, dar puțin mai timid, terminalul celor de la Micromax dispune de un display IPS de 5 inchi, cu o rezoluție de 720p, un procesor dual-core de 1,2 GHz, 1GB de memorie RAM și 16 GB de memorie internă, un acumulator de 2000 mAh, totul motorizând un Android 4.2.1. Ei bine, deși mai subțirel ca și dotări tehnice, subiectul discuției noastre etalează un preț puțin mai mare, de aproximativ 295 de dolari, preț fără conectare.

Fiind dedicat exclusiv pieței din India, o privire de ansamblu aruncată pe dotările sale și pe prețul etalat, în comparație cu Monkey King, ne oferă implicit o scurtă perspectivă asupra situației celor două piețe, cu utilizatorii din China ceva mai atenți asupra raportului preț/performanță.

via Fone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep