HomeFeaturedFocusÎncă un proiect Școala de Vară in care elevii invata sa programeze

Încă un proiect Școala de Vară in care elevii invata sa programeze

image

40 de elevi ai Colegiului Național de Informatică Tudor Vianu sunt mutați zilele acestea la Școala de Vară. E o inițiativă pe care o susține Microsoft România în care, timp de o lună, 40 de elevi vor învăța să scrie aplicații pentru Windows 8 și Windows Phone 8.

Pe lângă dezvoltarea abilităților de programare, elevii Școlii de Vară participă la training-uri care îi ajută să își dezvolte abilități necesare oricărui profesionist din domeniul IT&C. Tot de la mentorii Microsoft învață și cum arată CV-ul unui specialist, cum se dezvoltă un produs, de ce trebuie să țină cont atunci când vorbesc în public și, mai ales, cum să își promoveze produsul.

Update-uri despre proiectul Școala de Vară se pot găsi pe Nexters, adică pe noul portal ente.ro sau pe pe  pagina de Facebook.

Mă bucur să văd că tot mai multe companii din România se implică în proiecte de tipul Școala de Vară. M-aș bucura și mai mult dacă inițiativele ar fi popularizate mai din timp, dându-le ocazia și altor elevi de prin țară (pe mine mă interesează în mod special zona Brașov) să participe.

Poate la anul.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep