HomeEvenimenteO noua editie a targului de cariera JobShop se apropie

O noua editie a targului de cariera JobShop se apropie

Unul dintre cele mai longevive evenimente de carieră din Cluj-Napoca, oragnizat de echipa BEST Cluj-Napoca, se va desfășura în perioada 13-17 martie 2017, la Casa de Cultură a Studenților. Este vorba despre cea de-a XXIII-a ediție JobShop, un eveniment de carieră ajuns la scară națională, ce se distinge şi se remarcă prin calitate, profesionalism, entuziasm şi spirit studenţesc. JobShop se axează pe dezvoltarea personală şi parcurgerea întregului drum pentru găsirea carierei potrivite, de la alegerea companiei prin participarea la prezentări şi vizite de companii, până la interviul propriu-zis.

JobShop debutează luni, 13 martie, printr-un workshop de CV, menit să îi învețe pe studenți  cum să își pună în evidență cunoștințele  și  aptitudinile  în  fața  reprezentanților  companiilor  pe  care  îi  vor  întâlni  în  zilele următoare. În continuarea acestuia, va avea loc o simulare de interviu, activitate în cadrul căreia se poate urmări un scurt scenariu în care apar candidatul și intervievatorul, pregătind studenții pentru momentul în care se vor găsi în această ipostază.

Marți si miercuri, companiile participante își vor deschide standurile pentru studenți și vor prezenta oferta legată de practică, internshipuri și joburi. JobShop reunește anul acesta 22 de companii din domenii tehnice diverse. BEST Cluj-Napoca dorește să ușureze procesul de recrutare invitând participanții să depună CV-urile pe site-ul evenimentului.

Companiile vor organiza și o serie de workshop-uri și vizite la propriile sedii pentru a se face cât mai cunoscute în rândul studenților; anul acesta Kronlux, Accesa, E-on, Porsche, Altran, Zynk, Wayfare, UMT Software, ERNI Development Center, RCS&RDS, Netmatch, Banca Transilvania, Heidelbergcement, msg., Telenav, Luminos Labs, ARRK, Betfair, Bosch, Accenture, Michelin, Yardi, Star Assembly și Toastmasters vor fi prezenți la JobShop.

Joi, BEST Cluj-Napoca propune pentru studenții din Cluj-Napoca un eveniment rar întâlnit, unic prin tema propusă. Cum conectăm aplicațiile la IoT este o temă provocatoare, care invită studenții să participe cu idei originale în dezvoltarea tehnologiilor viitorului.

Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților din timpul evenimentului se  găsesc pe pagina de web a evenimentului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep