HomeFeaturedFocusSamsung sarbatoreste prin achiziții și noi oameni

Samsung sarbatoreste prin achiziții și noi oameni

boxee-box-front

Sarbatoreste depășirea barierei de 20 de milioane de unitati Samsung Galaxy S4 vândute la nivel global, o cifră care vine destul de repede după cea de 10 milioane, care s-a întîmplat la sfârșitul lunii Mai. Avînd în vedere că în câteva zile se va pune în vânzare și varianta de Samsung Galaxy S4 Google Play Edition, precum și varianta clasică a telefonului, dar în mai multe culori, această cifră are toate șansele să crească și în continuare la fel de spectaculos. Sper să nu se ajungă și contorizarea mai noilor Galaxy S4 Active sau Galaxy S4 Zoom, pentru că nu ar mai fi corect.

Ei bine, cum poate să marcheze Samsung momentul de aniversare? Urmând exemplul Yahoo, poate să facă o mică achiziție. Spun mică, pentru că speculațiile celor de la Engadget dau prețul achiziției companiei israeliene Boxee ca fiind mai mic decât suma de 30 de milioane de dolari. Cei de la Yahoo ramân niște shopper-i mai profesioniști.

Mergând și pe modelul Apple, se mai poate face și o reîmprospătare de personal. Astfel, fostul Global Marketing Operations Head, Gregory Lee, va deveni President of Samsung Telecommunications America. Fostul ocupant al acestei poziții, Dale Sohn, va deveni Executive Advisor pentru CEO-ul JK Shin, la sediul central al companiei. Nimic exotic, adus dintr-un domeniu excentric, așa că îi vom declara pe cei de la Apple câștigătorii acestui duel la distanță. Și îi vom lăsa pe cei de la Samsung să-și continue numărătoarea.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep