HomeFeaturedFocusServiciile Bing se extind: Bing Audio ajunge în 14 noi regiuni

Serviciile Bing se extind: Bing Audio ajunge în 14 noi regiuni

bing audio

 

Microsoft pregătește lansarea de Xbox One și începe să permită accesul la serviciile sale utilizatorilor din tot mai multe regiuni. De curând a anunțat că Bing Audio, soluția de recunoaștere a pieselor audio, inclusă implicit în sistemul de operare Windows Phone (7, 7.5 și 8) poate fi folosită acum și în Argentina, Austria, Belgia, Brazilia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Mexic, Olanda, Noua Zealandă, Norvegia, Portugalia, Suedia și Elveția. În condițiile în care înainte doar Australia, Canada, Franța, Germania, Italia, Spania, SUA și Marea Britanie aveau acces la acest serviciu.

Bing Audio aduce o funcționalitate similară Shazam sau SoundHound cu diferența că este dată gratuit și preinstalată pe Windows Phone. Cine vrea să o folosească nu trebuie decât să apese tasta Search și de acolo să apese pe icon-ul cu cheia muzicală. Aplicația dedicată va înregistra sunetul prin microfonul telefonului, va decoda secvența, o va compara cu există în Bing și va oferi un rezultat.

Am folosit-o foarte mult în ultima vreme și sunt foarte mulțumit de ea – da, am un cont cu Live ID de SUA, ce expune și Bing Audio și Bing Vision în interfața Bing de pe Windows Phone 8 (Lumia 920) chiar dacă folosesc aparatul în România. Aș fi și mai mulțumit dacă nu ar trebui să apelez la workarounds să pot avea și eu acces la serviciile Microsoft disponibile pentru SUA și țările vestice, servicii ce aduc valoare și mai mare pentru Windows Phone.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep