HomeFeaturedFocusTeasing orchestrat pentru LG G2

Teasing orchestrat pentru LG G2

lg-g2-vienna-boys-choir

Deși nu mai sunt decât câteva zile până la anunțarea oficială a noului flagship de la LG, primul model din noua gamă premium G, noul G2, compania coreeană continuă campania de teasing pentru acest model și nu precupețește nici un efort pentru a ține treaz interesul viitorilor potențiali clienți.

Astfel, dacă acum câteva zile am putut vedea seria de huse QuickWindow special desenată pentru acest model într-o gamă variată de culori și cu aceeași varietate de designuri pentru ceea ce se va vedea prin fereastra acesteia, iată că aflăm acum că o parte din alertele sonore cu care va veni echipat acest smartphone sunt înregistrate cu ajutorul Vienna Boys’ Choir. Este o selecție inedită care este argumentată extrem de elegant de către Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company:

“Whether it’s classical compositions or fresh a cappella music, LG has always viewed beautiful music as a great complement to our beautiful devices”.

Ambele dezvăluiri despre viitorul LG G2 îmi par, așa cum am spus și în titlu, extrem de bine orchestrate de către compania coreeană, cu scopul foarte clar de a arăta că viitorul smarphone al acesteia se va lupta de la egal la egal Androide-le de top de la această oră de pe piață, care momentan dansează doar în doi: HTC One și Samsung Galaxy S4. Acesta din urmă, bucurându-se și el de o husă asemănătoare în momentul lansării.

lq-quickwindow

via Engadget

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep