HomeFeaturedFocusConținut nou pentru Bioshock Infinite

Conținut nou pentru Bioshock Infinite

bioshock-infinite

După așteptări îndelungate, Irrational a dezvăluit ce pachete de conținut va primi Bioshock Infinite. Primul este Clash in the Clouds, ce va fi disponibil la prețul de aproximativ 4 euro, și va include o succesiune de provocări pe care jucătorii le pot înfrunta în rolul lui Booker și cu ajutorul lui Elizabeth. Genul de provocări foarte specifice, ca nimicirea unui număr de inamici prin metode foarte precise. După câștigarea acestora veți primi acces la noi voxafoane, kinetoscopuri, schițe și multe alte lucruri.

Al doilea pachet este mult mai substanțial, venind sub forma unei campanii ce se numește Burial at Sea. Acest DLC este împărțit pe două părți, fiecare costând cam 10 euro, și urmează un spoiler în cazul în care nu ați terminat încă Bioshock Infinite și nu v-ați prins de unde era ultima imagine din recenzia sa.

Acest pachet va explora peripețiile acvatice ale celor două personaje prin Rapture, înainte de căderea sa. Cum ar funcționa asta? Din nou, sfârșitul jocului explică bine cum s-ar putea întâmpla asta. În această realitate, Booker și Elizabeth trăiau în Rapture, sau cel puțin Booker era un detectiv acolo. Rapture va fi curat, strălucitor și cel puțin pentru o vreme nu va fi în mijlocul unui război.

Pachetele nu au încă o dată de lansare.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep