HomeFeaturedFocusAveți idee cum arată cloud-ul viitorului? Câștigați un iPad mini 3G

Aveți idee cum arată cloud-ul viitorului? Câștigați un iPad mini 3G

image

Hostway invită la concurs persoanele cu imaginație: cum o să arate cloud-ul viitorului? Știți răspunsul la întrebarea asta, atunci puteți intra în concursul pornit de Hostway. Concursul e tentant, pentru că oferă loc pentru idei interesante în schimbul unui iPad mini 3G.

AI 3 VARIANTE SĂ PARTICIPI:

1. Răspunde până pe 15 Septembrie 2013 pe profilele tale din rețelele de socializare Facebook, Twitter sau LinkedIn (unde ai cont), folosind hashtag-ul #cloudulviitorului , te întorci aici și pui linkul către postare în formularul de înscriere de mai jos.
Asigură-te că profilul tău de Facebook poate fi văzut și de cei care nu sunt în lista ta pentru a ne permite să jurizăm răspunsul.
2. Dacă ai blog, scrie un articol cu răspunsul tău și trimite-ne linkul aferent în formularul de mai jos.
3. Nu ai cont pe rețelele de socializare? Răspunde pe site.

Regulamentul concursului e aici, citiți-l înainte de a răspunde ca să vă dumiriți ce și cum.

Extra e și un concurs pe Twitter în care se pot câștiga 100 eur credit în cloud-ul Hostway în schimbul unui twitt cu tag-ul #cloudulviitorului în care e dat răspunsul pentru concurs.

Din punctul meu de vedere, cloud-ul viitorului (10-15 ani) va fi tot ceea ce e acum un PC și un smartphone, legat la un dispozitiv de comunicație. Poate să fie la fel de ușor un smartwatch, un Google Glass sau orice altă năzdrăvănie (haine inteligente, implanturi).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep