HomeFeaturedFocusNokia dă informații publice despre Windows Phone 8 Amber

Nokia dă informații publice despre Windows Phone 8 Amber

IMAG0028 Și România mai are de așteptat după operatori și alte persoane implicate în procesul de aprobare. Așa reiese din informațiile publicate de Nokia pe pagina oficială Amber, zona Europei. Niciunul dintre operatorii locali nu și-a dat încă acordul pentru a lansa firmware-ul OTA. Încerc să îmi dau seama ce testează atât de mult, că nu sunt deloc aplicații personalizate sau servicii care ar putea să fie bușite în urma update-ului. Vedeți mai jos stadiul în care se află update-ul Amber pentru România pe Lumia 520, 620, 720, 820, 920.

image

Olanda, Norvgia, Portugalia, Spania au deja versiuni ce sunt disponibile. Noi nu, că doar suntem la coada Europei.

Și tot pe site-ul Nokia aflăm și ce cuprinde Amber: focus pe calitatea camerei foto, ceasul activ permanent pe ecran, integrarea FM.

image

În timp ce așteptăm aprobările de rigoare, ne putem uita la alții cum au Amber. Sau să ne jucăm cu Lumia 925 și să vedem cât de bun o să fie și după ce Lumia 920 a primi Amber.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. Am Nokia 1020 luat de curând . Îmi arata ca as avea amber pe el însă multitaskingul nu are buton de închidere a aplicatiei nu am radio fm . Nu e tot updatul sau care poate fi cauza?

  2. Nu cred ca Nokia sau MS au vreun interes sa nu lanseze mai repede update-il. La urma urmelor, nu imi iau telefon nou doar pentru un update minor de software, ca sa excludem ideea Nokia vrea sa isi protejeze vanzarile. Imi aduc aminte ca pe Android exista frecvent practica asta.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep