HomeFeaturedFocusCare este diferența dintre o mașină cu motor electric și un televizor...

Care este diferența dintre o mașină cu motor electric și un televizor UHD?

2014-Chevrolet-Volt-003-medium

Da, știu! Este o diferență de preț, suprprinzător, în favoarea televizorului UHD, dar nu despre asta voiam să discut. Deși are ceva legătură cu prețul.

Știți că mă pasionează subiectul vehiculeleor electrice, sau măcar hibride și în general al căutării de alternative la resursele convenționale. Tocmai de aceea m-a bucurat când am văzut că prețurile la vehiculele electrice încep să se așeze la un nivel mai decent. Practic, la fel ca orice tehnologie mai nouă, după un moment de debut comercial, prețurile încep să coboare odată cu adoptarea respectivei tehnologii de către un număr din ce în ce mai mare de utilizatori. Această teorie poate fi aplicată și vehiculelor electrice. Mai exact, Chevrolet Volt, unul dintre cele mai populare astfel de vehicule peste ocean, a anunțat om reducere de preț de 5000 de dolari la modelul următor. Cu tot cu reducerea de taxe acordată de organele americane pentru achiziția acestui tip de vehicul, prețul poate coborâ chiar până la 28.000 de dolari. Încă este mult, dar trendul este unul imbucurător.

Și ajungem astfel și la televizoarele UHD și la nepăsarea lor față de teoria enunțată mai sus. Prețurile par a fi în creștere, dar nici unul dintre producători nu intră în detalii prea mari legate de conținutul livrat pentru astfel de televizoare. Așa că personal cred că e mai sănătos un EV decât un TV! 🙂

via General Motors

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep