HomeFeaturedFocusRecomandare smart TV OLED Ultra HD, gen 3: OLED Evo Smart LG...

Recomandare smart TV OLED Ultra HD, gen 3: OLED Evo Smart LG 48C31LA

Mă tot uit după un preț bun la smart TV-urile LG OLED și am văzut că modelul OLED Evo Smart LG 48C31LA, Ultra HD 4K, HDR, 121cm are unul decent.
Mă tot uit după un preț bun la smart TV-urile LG OLED și am văzut că modelul OLED Evo Smart LG 48C31LA, Ultra HD 4K, HDR, 121cm are unul bun.

Pentru că a venit momentul să îmi schimb televizorul mă tot uit la ofertele OLED de la LG ca să găsesc ceva ok, pentru seria 3 de OLED. Am testat modelul OLED 48C3PSA și mi-a plăcut, așa că OLED din seria 3 îmi face cu ochiul.

Săptămâna trecută am văzut că la MediaGalaxy este o promoție în care OLED Evo Smart LG 48C31LA, Ultra HD 4K, HDR, 121cm are un preț de 5499,90 LEI plus un voucher de 500 de lei. M-am dus în showroom să îl văd, mi-a plăcut și am aflat și care e faza cu voucher-ul: este doar pentru alte produse LG, în speță un soundbar și se află într-o promoție ce o să expire pe 18 octombrie.

Eu nu am nevoie de soundbar, așa că acest voucher nu e atractiv. În schimb, același produs este și pe emag, de data asta cu 15% discount. Practic, de la 5499,90 LEI ajungi la 4674 LEI, preț apropiat de cel al modelului OLED de anul trecut, 48C22LB (cam 4754 LEI) ceea ce îl face o opțiune excelentă.

E posibil ca de BlackFriday să fie și alte promoții, dar dacă vreți un OLED acum, nu are rost să mai așteptați încă o lună în speranța că veți găsi un preț mai bun, pentru că nu cred că prețul se va duce mai jos și sigur nu pentru un volum mare de vânzări.

Sper să vă ajute informația asta.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep