HomeFeaturedFocusUPDATE: Câștigătorul concursului "Mobzine te trimite la ARTmania Festival!"

UPDATE: Câștigătorul concursului “Mobzine te trimite la ARTmania Festival!”

ARTmania_Festival_2013

Despre festivalul ARTmania de la Sibiu, din perioada 5 – 11 august, v-am tot povestit. A venit momentul să îi și fericim pe aceia care vor să fie părtași la acest eveniment, din postura de participanți la concertele din Sibiu. Tocmai de aceea, avem de oferit o invitație pentru două persoane, care asigura accesul la toate concertele din perioada festivalului. Concerte care încep joi, cu Deine Lakainen și se amplifică intens cu Haggard și Within Temptation vineri și cu Lacrimosa, Xandria sau Orphaned Land sâmbătă. Plus multe alte trupe autohtone și o grămadă de manifestări artistice pe parcursul festivalului.

Toți prietenii noștri de pe Facebook sunt eligibili pentru acest concurs cu singura condiție de a ne preciza, printr-un comentariu la acest articol SI pe contul de Facebook al Mobzine Romania, care din formațiile de mai sus îi este cea mai cunoscută și pe placul inimii. Nu sunteți încă fan al paginii de Facebook Mobzine România? Nici o problemă, este încă timp pentru un “Like”.

Câștigătorul va fi ales pe 6 august, pentru a avea timp să își pregătească deplasarea și va avea acces la concerte cu cartea de identitate, pe baza numelui complet și al CNP-ului, care se vor regăsi pe lista cu invitați a organizatorilor. Aceste detalii le vom clarifica însă, doar la momentul extragerii câștigătorului. Succes și rock on!

UPDATE: Câștigătorul invitației pentru două persoane la ARTmania Festival este domnul Bogdan Tănase. Acesta este rugat să trimită un mail la cristi @ mobzine . ro în care să lase un număr de telefon pentru a putea fi contactat. Invitația nu este transmisibilă, accesul la concere se va face pe baza de carte de identitate!

7 COMENTARII

  1. Lacrimosa! Pentru ca limba germana devine extrem de melodioasa pe muzica loc, pentru ca te transporta cu o usurinta incredibila dintr-un romantic secol 18 intr-unzbuciumat secol 21.
    Avem in sfarsit ocazia de a-i vedea in Piata Mare, nu intr-un cort…

  2. e greu de facut diferenta intre stilurile muzicale si lirice ale trupelor prezente in cadrul festivalului, insa pentru mine LACRIMOSA este etalon! este o formatie care, din punctul meu de vedere ar trebui introdusa obligatoriu in manualele de muzica si studiata, daca nu regulat, cel putin in institutiile de profil! este trupa completa, atat din punct de vedere lirico-conceptual, cat mai ales orchestral, iar imaginea si atmosfera prezentate intr-un spectacol nu pot fi uitatea vreodata!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep