HomeFeaturedFocusLG Enact readuce în trend QWERTY slider-ul

LG Enact readuce în trend QWERTY slider-ul

lg-enact-verizon

Ce ți-e și cu moda asta! După Samsung Hennessy, care a readus în lumina reflectoarelor telefoanele flip (fie ele chiar și cu două display-uri), LG vine acum cu un alt concept care a hibernat ani buni din istoria telefoanelor mobile. LG Enact este un QWERTY slider pentru nostalgici acestui concept. Și dacă Hennessy avea scuza că se adresa pieței din Asia, acolo unde gusturile sunt “puțin” diferite de ale noastre, Enact-ul celor de la LG se lansează în Statele Unite, în primă fază în rețeaua Verizon. Se pare că și gusturile americanilor sunt mai aparte.

Există totuși un argument major în favoarea smartphone-ului de la LG. Prețul! Costă doar 20 de dolari pentru un contract de doi ani. Așa că, prin prisma prețului, se poate adresa și celor dornici să încerce pentru prima dată acest concept de telefon, nu doar nostalgicilor.

În rest, din punctul de vedere al caracteristicilor tehnice, nu prea convinge. Etalează un display WVGA de 4 inchi, un procesor dual-core de 1,2 o cameră de 5 megapixeli, o memorie internă de 8 GB și un Android 4.1. Nimic special. Este evident că argumentele sale de vânzare țin de preț și de design. Oare vor prinde?

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep