HomeFeaturedFocusOvermax Solution 10+, tabletă cu 3G, GPS și Bluetooth

Overmax Solution 10+, tabletă cu 3G, GPS și Bluetooth

overmax solution

Un nou produs de la Overmax vine să completeze gama de tablete cu care producătorul va lua cu asalt magazinele în această toamnă. Este vorba despre Solution 10+, care aduce ca noutate prezența modulului 3G. Acesta va permite atât navigarea pe Internet, cât și convorbirile telefonice, în funcție de piața pe care este lansată.

Alte noutăți care disting această tabletă de restul suratelor sale, sunt reprezentate de prezența GPS-ului și chiar de Bluetooth. Și dacă tot am ajuns în zona caracteristicilor tehnice, trebuie să amintim de display-ul de 10,1 inchi și rezoluție de 1024 x 600 pixeli, de procesorul dual-core setat la 1,2 GHz, de memoria internă de 16 GB și cea RAM de 1 GB, sau de bateria de 5000 mAh, care, cel puțin teoretic, ar fi putut să fie mai mare. Un Android 4.1 vine să întregească peisajul tehnic al acestei tablete.

La fel cum Solution 10+ vine să se alăture celor două surori Exellen și Steelcore 10 III în gama de 10 inchi, dar și surorii mai mici NewBase 2. Deși încă nu se cunoaște un preț pentru acest produs, lansarea sa este programată, așa cum spuneam, pentru începutul lunii viitoare.

5 COMENTARII

  1. Buna,
    Vreau sa instalez pe quattor 10+ cm10.2 si nu stiu cum sa instalez recovery cmw sau twrp . Ma poate ajuta cineva?
    E foarte iportant.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep