HomeFeaturedFocusSamsung și LG coboară braț la braț prețurile la televizoarele UHD

Samsung și LG coboară braț la braț prețurile la televizoarele UHD

lg uhdtv 2013

Este o mișcare absolut firească pentru cei doi producători coreeni de renume, pentru a putea păstra la un nivel competitiv această gamă de produse, pe care o folosesc cu succes în zona de telefoane smart și pe care ne miram de ceva vreme că nu o vedem și în partea de televizoare 4K. Aceea de a veni și cu modele pentru segmentul mai de jos de consumatori. Și asta penru că modelele premium rămân cu prețul la nivelul unei mașini noi și nu chiar de rând.

Așadar, LG vine cu două versiuni de televizoare UHD, de 55 și de 65 de inchi, ale căror prețuri sunt acum de 5300 dolari, respectiv 8000 dolari (prețurile vechi erau de 6660 respectiv 9800 dolari). Prețurile pot fi chiar mai mici în ofertele unor distribuitori. În același timp, Samsung a modificat prețul modelului OLED cu ecran curbat, de la 13500 de dolari la 8900 dolari.

Sunt prețuri mai apropiate de realitate și care pot ține pasul cu cele practicate chiar și de Seiki, nemaivorbind de producători mai renumiți, precum Toshiba sau Sharp. Dar, din păcate pentru noi, sunt prețuri valabile în Statele Unite, și am văzut că algoritmul de calcul pentru țara noastră le umflă considerabil.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep