HomeFeaturedFocusCum se încurajează în mod inconștient pirateria

Cum se încurajează în mod inconștient pirateria

Game-of-Thrones-Season-3-Tyrion-Lannister

Dacă vă vin idei, înainte să vă luați bandanele, cârligele și peticele pentru ochi, stați puțin! Nu pirateria de genul ăsta, că e mai greu de aplicat din punct de vedere geografic în zona noastră,  unde ar merge mult mai bine un îndemn la haiducie.

Nu de alta, dar contextul economico-politic din țară creează climatul ideal pentru așa ceva. Dar mai stați puțin!

Este vorba despre pirateria digitală, încurajată în mod indirect de unde ne-am fi așteptat mai puțin. Arătam cu ceva vreme în urmă că popularul serial de televiziune Game of Thrones este cel mai piratat material video la nivel global. Ei bine, persoane grele din echipa de producători se laudă cu acest lucru.

Regizorul David Petrarca apreciază piratarea intensivă a acestui serial pentru că a contribuit la “buzz-ul cultural” din jurul său, scriitorul George R.R. Martin a numit-o un „compliment” pe care totuși a precizat că ar fi preferat să nu îl primească. Mai nou și de departe cel mai entuziasmat de acest fenomen, Jeff Bewkes de la Time Warners vede în faptul că serialul său este cel mai piratat o distincție mai importantă decât un premiu Emmy:

„I think you’re right, that Game of Thrones is the most pirated show in the world. Now that’s better than an Emmy!”

Sunt curios ce discurs o să aibă acest personaj în eventualitatea în care popularul serial va mai primi vre-un Emmy.

via The Verge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep