HomeFeaturedFocusRedmi Note 9 lansat oficial si disponibil la nivel global

Redmi Note 9 lansat oficial si disponibil la nivel global

Redmi Note 9

Xiaomi a lansat oficial cu câteva zile în urmă modelul Redmi Note 9. Un smartphone care va deveni disponibil la nivel global. Un telefon nou, într-o familie destul de aglomerată de terminale. În același timp, o opțiune nouă pentru cei care caută un smartphone care să propună un raport preț/specificații atractiv. Și pentru cei care au un buget limitat pentru această achiziție. Și, poate cel mai important, un terminal pe care îl vor putea accesa și doritorii din Europa.

Redmi Note 9 este construit în jurul unui ecran IPS LCD de 6,53 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2340 x 1080 pixeli), iar aspectul 19,5:9. În partea stângă sus avem un orificiu discret în care se găsește camera foto frontală cu rezoluție de 13 megapixeli.

Pe partea din spate, avem un sistem de patru camere foto. Este integrat împreună cu cititorul de amprentă digitală într-un modul rectangular. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cea de-a patra cameră este una dedicată macro, de 2 megapixeli. În ultima vreme am tot întâlnit acest sistem foto la telefoanele din zona mid-range.

La interior, Redmi Note 9 se bazează pe un chipset MediaTek Helio G85 (procesor octa-core la 2,0 GHz). Terminalul vine în două versiuni de memorie. Una cu 3 GB de RAM și stocare de 64 GB și una ceva mai atractivă, cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

În funcție de capacitățile de memorie, prețurile sunt de aproximativ 180 euro, respectiv 230 euro. Deocamdată valabile pentru China.

Un sistem de operare Android 10 și un acumulator de 5020 mAh care se poate încărca cu până la 18W completează lista cu detalii tehnice. Așa cum spuneam, o configurație atractivă la un preț foarte bun. Redmi Note 9 va fi pus în vânzare după jumătatea lunii mai.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep