HomeFeaturedFocusSă ne dotăm cu ochelari de soare: se zvonește că vom avea...

Să ne dotăm cu ochelari de soare: se zvonește că vom avea iPhone auriu

gold-iphone

Și cum auriul este o culoare extrem de îndrăgită pe meleagurile noastre, îmi dau seama că la ce pleiadă de băieți fini cu gâtul gros și bronzul uniform și dame rafinate cu minim un inel pe fiecare deget se va perinda cu un astfel de accesoriu must-have pe malul mării, în zilele însorite, din larg, tot litoralul românesc va părea un mare far marin, iar căpitanii de navă cu ceva cunoștiințe istorice (unii le au mai bine cu dansul), se vor simții ca paznicii de pe meterezele cetății Ierusalimului când au văzut în zare armata poleită a cruciaților.

Deci, domnilor, revenind, am trăit-o și pe asta! Conform celor de la AllThingsD, cei de la Apple pregătesc un iPhone auriu. Din punctul meu de vedere, explicațiile conform cărora este mai degrabă un champagne cu o strălucire mai pală, sunt inutile. Este auriu, și cu asta basta!

Să fie oare mâna lui Paul Deneve și a trecutului său în fashion? Cred că este un prim pas pentru compania din Cupertino, din noua orientare de marketing, care va lovi în caracterul emblematic al produsului, de dragul rezultatelor comerciale. Astfel că, dacă iPhone-ul auriu se va concretiza, o să cred sincer și în variantele low-cost, plastic, mini, maxi și orice altceva vor mai inventa analiștii specializați pe acest subiect.

În același timp, apariția unui iPhone auriu va lovi drastic în business-urile celor specializați în accesorii pentru acest smartphone. La o așa culoare, este păcat să pui pe el chiar și un chiloțel, ca să nu mai vorbim despre o blăniță întreagă. Ai culoare excentrică? Fii excentric până la capăt și etaleaz-o în toată splendoarea ei!

via AllThingsD

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep